ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Benchmarking in Food and Farming (Gower Sustainable Food Chains Series)

دانلود کتاب معیار در غذا و کشاورزی (سری زنجیره های غذایی پایدار Gower)

Benchmarking in Food and Farming (Gower Sustainable Food Chains Series)

مشخصات کتاب

Benchmarking in Food and Farming (Gower Sustainable Food Chains Series)

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0566088355, 9780566088353 
ناشر:  
سال نشر:  
تعداد صفحات: 148 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Benchmarking in Food and Farming (Gower Sustainable Food Chains Series) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب معیار در غذا و کشاورزی (سری زنجیره های غذایی پایدار Gower) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب معیار در غذا و کشاورزی (سری زنجیره های غذایی پایدار Gower)

در زمانی که کشاورزان و مشاوران آنها مشتاق استفاده بیشتر از اطلاعات عملکرد برای بقا و رشد هستند، کتاب لیزا جک مروری بر شیوه‌های معیار در داخل و خارج صنعت کشاورزی ارائه می‌کند و پتانسیل این شیوه‌ها را برای ایجاد نوآوری پایدار در صنعت کشاورزی ارزیابی می‌کند. غذا و کشاورزی


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

At a time in which farmers and their advisors are keen to make greater use of performance information for survival and growth, Lisa Jack's book provides an overview of benchmarking practices within and without the agricultural industry and evaluates the potential of these practices to create sustainable innovation in food and farming.





نظرات کاربران