ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Bread Baking: An Artisans Perspective

دانلود کتاب پخت نان: دیدگاه صنعتگران

Bread Baking: An Artisans Perspective

مشخصات کتاب

Bread Baking: An Artisans Perspective

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780470138823 
ناشر: Wiley 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 289 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پخت نان: دیدگاه صنعتگران: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی، پخت، دسر، شیرینی، نان خانگی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Bread Baking: An Artisans Perspective به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پخت نان: دیدگاه صنعتگران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پخت نان: دیدگاه صنعتگران

راهنمای تهیه نان های صنعتی به صورت عملی و سودآور، پخت نان: دیدگاه صنعتگران شامل دستورالعمل های گام به گام در مورد اختلاط، تخمیر، شکل دهی، ضخیم سازی و تاخیر انداختن، و پخت است. پخت نان که برای نانوایان باتجربه و تازه کار نوشته شده است، حاوی بیش از 150 عکس و نقاشی مفید است که تکنیک ها را نشان می دهد و محصولات نان حرفه ای زیبا را به نمایش می گذارد. این کتاب که تجارت نان‌سازی را پوشش می‌دهد، توصیه‌های عملی از نانوایان صنعت‌گر موفق و همچنین چهل فرمول نان حرفه‌ای آزمایش‌شده، از جمله ciabatta، pain au levain، نان شیرینی‌پز، گندم کامل عسلی، کروسان و بسیاری دیگر را ارائه می‌کند. نانوای نان و معلم Artisan Dan DiMuzio اطلاعات ارزشمندی در مورد عیب یابی، مواد تشکیل دهنده، خمیر چند لایه و ایجاد فرمول خمیر ارائه می دهد. نانوایان حرفه ای و دانشجویان نانوایی و شیرینی پزی از این منبع کاربردی برای نان های صنعتگر بهره مند خواهند شد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisans Perspective includes step-by-step instructions on mixing, fermentation, shaping, proofing and retarding, and baking. Written for both experienced and novice bakers, Bread Baking contains more than 150 helpful photos and drawings that illustrate techniques and showcase beautiful artisan bread products. Covering the business of bread-making, this book features practical advice from successful artisan bakers as well as forty plus tested artisan bread formulas, including ciabatta, pain au levain, bagels, honey whole wheat, croissants, and many more. Artisan bread baker and teacher Dan DiMuzio provides invaluable information on troubleshooting, ingredients, laminated dough, and creating dough formulas. Professional bakers and baking and pastry students will benefit from this practical resource to artisan breads.





نظرات کاربران