ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cooking Korean Food with Maangchi: Traditional Korean recipes

دانلود کتاب پخت غذای کره ای با ماانگچی: دستور العمل های سنتی کره ای

Cooking Korean Food with Maangchi: Traditional Korean recipes

مشخصات کتاب

Cooking Korean Food with Maangchi: Traditional Korean recipes

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1434890694, 9781434890696 
ناشر:  
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 54 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Cooking Korean Food with Maangchi: Traditional Korean recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پخت غذای کره ای با ماانگچی: دستور العمل های سنتی کره ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پخت غذای کره ای با ماانگچی: دستور العمل های سنتی کره ای

این کتاب همراه دی وی دی من است، جایی که من به شما یاد می دهم که چگونه دستور پخت را در 18 ویدیوی اول آشپزی یوتیوب خود درست کنید. همه آنها خوشمزه هستند و من تصاویری از مواد تشکیل دهنده آن را اضافه می کنم، بنابراین می توانید آن را با خود به کره تاون بیاورید و دقیقاً آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید. دستور غذاها عبارتند از: Cod Jeon (Daegu Jeon)، Dduk bok Kie (کیک برنجی تند)، Jja Jang Myun (نودل لوبیا سیاه)، Kimchi و Kaktugi، Yuk Gae Jang (گوشت گاو تند با سوپ سبزیجات)، غذای جانبی اسفناج (sigumchi namul) بی‌بی‌باپ (برنج مخلوط با سبزیجات)، دوئن جانگ جیگیه (خورش خمیر لوبیا)، بولگوگی جونگول (خورش گوشت گاو و سبزیجات)، اوی سوباگی (کیمچی خیار شکم پر)، مو وو گوک (سوپ تربچه با گوشت گاو)، سام گی تانگ ( سوپ مرغ جینسینگ)، گوشت گاو کبابی، تن کیمباپ، کیمچی جیجی (خورش کیمچی)، پنکیک سبزیجات، ماهی مرکب سرخ شده داغ و تند، میوک گوک (سوپ گیاه دریایی)، میوک نانگ چای (سالاد گیاه دریایی) و Job chae (شیشه) رشته فرنگی با سبزیجات مخلوط). امیدوارم از خوردن آنها به اندازه نوشتن آنها لذت ببرید!


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book is a companion to my DVD, where I teach you how to make the recipes in my first 18 YouTube cooking videos. All of them are delicious and I include pictures of ingredients, so you can bring it with you to Koreatown and buy the exactly what you need. Recipes include: Cod Jeon (Daegu jeon), Dduk bok kie (spicy rice cake), Jja Jang Myun (black bean noodles), Kimchi and Kaktugi, Yuk Gae Jang (spicy beef with vegetable soup), Spinach side dish (sigumchi namul), Bibimbap (mixed rice with vegetables), Doen Jang Jjigae (bean paste vegetable stew), Bulgogi jungol (beef and vegetable stew), Oi Sobagi (stuffed cucumber kimchi), Moo Woo Guk (radish soup with beef), Sam Gye Tang (ginseng chicken soup), Grilled beef, Tuna Kimbap, Kimchi Jjigae (kimchi stew), Vegetable pancake, Hot and spicy stir fried squid, Miyuk gook (sea plant soup), Miyuk naeng chae (sea plant salad), and Job chae (glass noodles with mixed vegetables). I hope you have as much fun eating them as I did writing them!





نظرات کاربران