ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Why We Get Fat: And What to Do About It

دانلود کتاب چرا چاق می شویم: و در مورد آن چه کنیم؟

Why We Get Fat: And What to Do About It

مشخصات کتاب

Why We Get Fat: And What to Do About It

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780307595515, 030759551X 
ناشر: Random House, Inc.;Knopf Doubleday Publishing Group 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب چرا چاق می شویم: و در مورد آن چه کنیم؟: سلامت و تناسب اندام، غیرداستانی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Why We Get Fat: And What to Do About It به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چرا چاق می شویم: و در مورد آن چه کنیم؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چرا چاق می شویم: و در مورد آن چه کنیم؟

بررسی چشم‌گشا و افسانه‌شکن از آنچه که ما را چاق می‌کند، توسط نویسنده علمی تحسین‌شده گری تاوبس. تاوبز در کتاب پرفروش نیویورک تایمز خود، کالری خوب، کالری بد، استدلال کرد که تاکید بیش از حد رژیم ما بر انواع خاصی از کربوهیدرات ها - نه چربی ها و نه کالری های اضافی - مستقیماً به اپیدمی چاقی که امروزه با آن مواجه هستیم، منجر شده است. نتیجه تحقیقات کامل، بینش دقیق، و عقل سلیم غیرقابل انکار، کالری خوب، کالری بد بلافاصله بحث و تحسین را در بین دانشگاهیان، روزنامه نگاران و نویسندگان به راه انداخت. مایکل پولن آن را به‌عنوان «کتاب بسیار مهمی که قرار است طرز فکر ما را در مورد غذا تغییر دهد» اعلام کرد. با تکیه بر این اثر انتقادی در کالری‌های خوب، کالری‌های بد و ارائه شواهد تازه‌ای برای ادعای خود، Taubes اکنون به این سؤال فوری بازنگری می‌کند. چه چیزی ما را چاق می کند - و چگونه می توانیم تغییر کنیم - در این کتاب جدید هیجان انگیز. قانع‌کننده، سرراست و عملی، چرا چاق می‌شویم، استدلال حیاتی Taubes را به تازگی برای مخاطبان گسترده‌تری در دسترس قرار می‌دهد. Taubes علم تغذیه بد قرن گذشته را فاش می کند، هیچ آسیب رسان یا نادرست تر از مدل «کالری ورودی، کاهش کالری» در مورد اینکه چرا ما چاق می شویم، و علم خوبی که نادیده گرفته شده است، به ویژه در مورد تنظیم انسولین وجود ندارد. بافت چربی ما او همچنین به دائمی ترین سوالات پاسخ می دهد: چرا برخی افراد لاغر و برخی دیگر چاق هستند؟ ورزش و ژنتیک چه نقشی در وزن ما دارند؟ چه غذاهایی بخوریم و از چه غذاهایی پرهیز کنیم؟ مملو از اطلاعات ضروری و نتیجه گیری با یک رژیم غذایی آسان برای پیروی، چرا چاق می شویم، کلید ارزشمندی در درک ما از یک بیماری همه گیر بین المللی و راهنمایی برای آنچه هر یک از ما می توانیم در مورد آن انجام دهیم است. از نسخه گالینگور.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

An eye-opening, myth-shattering examination of what makes us fat, from acclaimed science writer Gary Taubes. In his New York Times best seller, Good Calories, Bad Calories, Taubes argued that our diet's overemphasis on certain kinds of carbohydrates-- not fats and not simply excess calories--has led directly to the obesity epidemic we face today. The result of thorough research, keen insight, and unassailable common sense, Good Calories, Bad Calories immediately stirred controversy and acclaim among academics, journalists, and writers alike. Michael Pollan heralded it as "a vitally important book, destined to change the way we think about food." Building upon this critical work in Good Calories, Bad Calories and presenting fresh evidence for his claim, Taubes now revisits the urgent question of what's making us fat--and how we can change--in this exciting new book. Persuasive, straightforward, and practical, Why We Get Fat makes Taubes's crucial argument newly accessible to a wider audience. Taubes reveals the bad nutritional science of the last century, none more damaging or misguided than the "calories-in, calories-out" model of why we get fat, and the good science that has been ignored, especially regarding insulin's regulation of our fat tissue. He also answers the most persistent questions: Why are some people thin and others fat? What roles do exercise and genetics play in our weight? What foods should we eat, and what foods should we avoid? Packed with essential information and concluding with an easy-to-follow diet, Why We Get Fat is an invaluable key in our understanding of an international epidemic and a guide to what each of us can do about it. From the Hardcover edition.





نظرات کاربران