ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Metal Contamination of Food: Its Significance for Food Quality and Human Health, Third Edition

دانلود کتاب آلودگی فلزی مواد غذایی: اهمیت آن در کیفیت مواد غذایی و سلامت انسان ، چاپ سوم

Metal Contamination of Food: Its Significance for Food Quality and Human Health, Third Edition

مشخصات کتاب

Metal Contamination of Food: Its Significance for Food Quality and Human Health, Third Edition

ویرایش:  
 
سری:  
ISBN (شابک) : 9780632059270, 9780470995105 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 280 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Metal Contamination of Food: Its Significance for Food Quality and Human Health, Third Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آلودگی فلزی مواد غذایی: اهمیت آن در کیفیت مواد غذایی و سلامت انسان ، چاپ سوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آلودگی فلزی مواد غذایی: اهمیت آن در کیفیت مواد غذایی و سلامت انسان ، چاپ سوم

از زمان انتشار ویرایش قبلی این کتاب موفق، پیشرفت‌های زیادی در زمینه علوم غذایی و آنالیز فلزات حاصل شده است که در تدوین این ویرایش جدید به این موارد توجه شده است. داده‌های مربوط به سطوح فلزات در غذاها و رژیم‌های غذایی با اطلاعات جمع‌آوری‌شده از مقالات بین‌المللی اخیر به‌روز شده‌اند. بیش از 80 درصد متن به طور کامل بازنویسی شده است و همانطور که اضافه شدن یک زیرنویس جدید نشان می‌دهد، اهمیت خواص تغذیه‌ای بسیاری از فلزاتی که ما مصرف می‌کنیم، بیشتر از نسخه‌های قبلی مورد توجه قرار گرفته است.



p> در گردآوری این ویرایش جدید، پیشرفت های قابل توجهی در دسترسی آماده به تجزیه و تحلیل چند عنصری، بهبود روش های آماده سازی نمونه و علاقه فزاینده به محتوای گونه های شیمیایی در غذاها در نظر گرفته شده است. جزئیات چندین فلز، که در نسخه های قبلی به طور عمیق در نظر گرفته نشده است، اما اکنون به طور گسترده در صنایع الکترونیک و شیمیایی استفاده می شود، نیز گنجانده شده است.

ویرایش سوم آلودگی مواد غذایی با فلز یک کتاب مرجع ضروری برای پرسنل صنایع غذایی است، از جمله افرادی که در زمینه پردازش مواد غذایی، تشکیل و مواد تشکیل دهنده، بسته بندی، کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی کار می کنند. متخصصان تغذیه، تحلیلگران عمومی و شیمیدانان نیز در جلدهای این کتاب کاربرد زیادی خواهند یافت. کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها در سراسر جهان در همه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی که در آن‌ها علوم و فناوری‌های غذایی، تغذیه و شیمی مورد مطالعه و تدریس قرار می‌گیرند، باید محتوا:
فصل 1 مقدمه (صفحات 1-11):
فصل 2 فلزات در غذا (صفحات 12- 22):
فصل 3 تجزیه و تحلیل فلزات غذا (صفحات 23-39):
فصل 4 چگونه فلزات وارد غذا می شوند (صفحات 40-66):
فصل 5 فلزات در غذا و قانون (صفحه های 67) -77):
فصل 6 آلاینده های پایدار: سرب، جیوه، کادمیوم (صفحات 79-114):
فصل 7 بسته بندی فلزات: آلومینیوم و قلع (صفحات 115-136):
فصل 8 انتقال فلزات: کروم، منگنز، آهن، کبالت، نیکل، مس و مولیبدن (صفحات 137–178):
فصل 9 سایر فلزات انتقالی و روی (صفحات 179–194):
فصل 10 متالوئیدها: آرسنیک، آنتیموان، سلنیوم، تلوریم و بور (صفحات 195-228):
فصل 11 آلاینده های فلزی جدید (صفحه های 229-242):
فصل 12 باریم، بریلیم، تالیم و سایر فلزات؟ جمع بندی (صفحات 243-256):


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since publication of the previous edition of this successful book, there have been many advances in the field of food science and metal analysis and these have been taken into account of in compiling this new edition. Data on metal levels in foods and diets have been updated with information gathered from recent international literature. More than 80% of the text has been completely rewritten and, as the addition of a new subtitle suggests, greater account is taken than in earlier editions of the importance of the nutritional properties of many of the metals that we consume.

In the compilation of this cutting-edge new edition, full account has been taken of the significant advances in the ready availability of multi-element analysis, improved sample preparation procedures and a growing interest in the content of chemical species in foods. Details of several metals, not considered in depth in previous editions but now widely used in the electronic and chemical industries, have also been included.

The third edition of Metal Contamination of Food is an essential reference book for food industry personnel, including those working in food processing, formation and ingredients, packaging, quality control and food safety. Nutritionists, public analysts and chemists will also find much of great use within the covers of this book. Libraries and laboratories worldwide in all universities and research establishments where food science and technology, nutrition and chemistry are studied and taught shouldContent:
Chapter 1 Introduction (pages 1–11):
Chapter 2 Metals in Food (pages 12–22):
Chapter 3 Metal Analysis of Food (pages 23–39):
Chapter 4 How Metals Get into Food (pages 40–66):
Chapter 5 Metals in Food and the Law (pages 67–77):
Chapter 6 The Persistent Contaminants: Lead, Mercury, Cadmium (pages 79–114):
Chapter 7 The Packaging Metals: Aluminium and Tin (pages 115–136):
Chapter 8 Transition Metals: Chromium, Manganese, Iron, Cobalt, Nickel, Copper and Molybdenum (pages 137–178):
Chapter 9 The Other Transition Metals and Zinc (pages 179–194):
Chapter 10 The Metalloids: Arsenic, Antimony, Selenium, Tellurium and Boron (pages 195–228):
Chapter 11 The New Metal Contaminants (pages 229–242):
Chapter 12 Barium, Beryllium, Thallium and the Other Metals ? Summing Up (pages 243–256):





نظرات کاربران