ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب More Baking Problems Solved (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition)

دانلود کتاب مشکلات بیشتر پخت حل شد (نشر وودهد در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی)

More Baking Problems Solved (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition)

مشخصات کتاب

More Baking Problems Solved (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition)

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781439801086, 1439801088 
ناشر:  
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 275 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب More Baking Problems Solved (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مشکلات بیشتر پخت حل شد (نشر وودهد در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مشکلات بیشتر پخت حل شد (نشر وودهد در علوم، فناوری و تغذیه مواد غذایی)

وقتی همه چیز در نانوایی اشتباه پیش می رود، فشارهای تولید فرصتی برای تحقیق در مورد راه حل نمی دهد. با این حال، این کتاب مرجع مناسب پاسخ‌های ساده‌ای به بسیاری از مشکلات پخت ارائه می‌دهد. جلد همراه کتاب محبوب «مشکلات پخت حل شده، حل مشکلات بیشتر پخت» شامل پاسخ به سؤالات متداول بیشتر است. بار دیگر در قالب پرسش و پاسخ عملی ترتیب داده شده است، به متخصصان مشغول نانوایی این امکان را می دهد تا دلایل مشکلات خود را درک کرده و راه حل ها را پیاده سازی کنند. این برای همه متخصصان نانوایی، دانشجویان نانوایی، فن‌آوران مواد غذایی و توسعه‌دهندگان محصول بسیار ارزشمند است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

When things go wrong in the bakery, the pressures of production do not allow time for research into the solution. However, this suitable reference book offers straightforward answers to many baking problems. The companion volume to the popular Baking Problems Solved, More Baking Problems Solved contains the answers to further frequently asked questions. Once again arranged in a practical question-and-answer format, it enables busy bakery professionals to understand causes of their problems and implement solutions. It is of invaluable use to all bakery professionals, bakery students, food technologists, and product developers.





نظرات کاربران