دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Joan D'Amico. Karen E. Drummond
سری:
ISBN (شابک) : 9780471483359, 0471483354
ناشر: Wiley
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 194
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 13 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Coming to America Cookbook: Delicious Recipes and Fascinating Stories from America's Many Cultures به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی آمریكا: دستور غذاهای خوشمزه و داستان های جذاب از فرهنگ های بسیاری از آمریكا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نوشته شده توسط یک مربی در استودیو کینگز کوکینگ در نیوجرسی و یک متخصص تغذیه ثبت شده، کتاب آشپزی آمدن به آمریکا: دستور العمل های خوشمزه و داستان های جذاب از بسیاری از فرهنگ های آمریکا لذت هایی از مکزیکی، ایرلندی، چینی، مراکشی، ترکی، اتیوپیایی، نیجریه ای و غیره ارائه می دهد. فرهنگها، مهاجرانی که طی قرنها از آنها به آمریکا آمدهاند و سنتهای آشپزی فردی خود را به اشتراک گذاشتهاند. دستور العمل هایی مانند سالسا بسیار داغ، دنده های کوتاه به سبک کره ای، بهترین باقلوا، موز سرخ شده با دارچین و موارد دیگر منعکس کننده طیف وسیعی از لقمه های بین المللی خوش طعم است که هر کامی را راضی می کند. معرفی مختصری از فرهنگهای مختلف و لحن دوستانه برای کودکان این کتاب آشپزی متنوع و لذتبخش را متمایز میکند.
Written by an instructor at King's Cooking studio in New Jersey and a registered dietitian, The Coming to America Cookbook: Delicious Recipes and Fascinating Stories from America's Many Cultures offers delights from Mexican, Irish, Chinese, Moroccan, Turkish, Ethiopian, Nigerian, and more cultures, immigrants from whom have come to America over the course of centuries and shared their individual cooking traditions. Recipes such as Oh-So-Hot Salsa, Korean-Style Short Ribs, The Best Baklava, Fried Bananas with Cinnamon and much more reflect a wide range of mouth-watering international morsels to please any palate. A brief introduction to the different cultures featured and a kid-friendly tone distinguish this varied and delightful cookbook.