ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Alternative Sweeteners, Third Edition, (Food Science and Technology)

دانلود کتاب شیرین کننده های جایگزین ، چاپ سوم ، (علوم و فناوری غذا)

Alternative Sweeteners, Third Edition, (Food Science and Technology)

مشخصات کتاب

Alternative Sweeteners, Third Edition, (Food Science and Technology)

دسته بندی: علمی-مردمی
ویرایش: 3 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0824704371, 9780585407043 
ناشر:  
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 566 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Alternative Sweeteners, Third Edition, (Food Science and Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیرین کننده های جایگزین ، چاپ سوم ، (علوم و فناوری غذا) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شیرین کننده های جایگزین ، چاپ سوم ، (علوم و فناوری غذا)

بررسی زمینه گسترده جایگزین‌های ساکارز، جزئیات علمی، کاربردهای فنی و رتبه‌بندی‌های نظارتی برای طیف گسترده‌ای از شیرین‌کننده‌ها. این تغییر وضعیت ساخارین، افزایش استفاده از پلی‌ال‌ها و امکاناتی را که در دسترس بودن انواع شیرین‌کننده‌های جایگزین و استفاده از آن‌ها در ترکیب ایجاد می‌کند، برجسته می‌کند. این ویرایش سوم شامل فصول جدیدی در مورد نئوتام، تاگاتوز، ترهالوز، اریتریتول و نمک آسپارتام-اسه سولفام است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A survey of the extensive field of sucrose alternatives, detailing scientific information, technical applications, and regulatory ratings for a wide array of sweeteners. It highlights the change in status of saccharin, the increased use of polyols, and the possibilities provided by the availability of a variety of alternative sweeteners and their uses in combination. This third edition contains new chapters on neotame, tagatose, trehalose, erythritol, and aspartame-acesulfame salt.





نظرات کاربران