ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Crystallization and Solidification Properties of Lipids

دانلود کتاب خصوصیات تبلور و انجماد لیپیدها

Crystallization and Solidification Properties of Lipids

مشخصات کتاب

Crystallization and Solidification Properties of Lipids

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1893997219, 9781893997219 
ناشر:  
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 271 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Crystallization and Solidification Properties of Lipids به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خصوصیات تبلور و انجماد لیپیدها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خصوصیات تبلور و انجماد لیپیدها

حاشیه نویسی خواص تبلور و انجماد لیپیدها بر خواص عملکردی آنها در سیستم های بیولوژیکی، غذاها، محصولات مراقبت شخصی، داروها و مواد شیمیایی اولئو تأثیر می گذارد. انجمن شیمی‌دانان نفت آمریکا برای کمک به اعضای خود و سایرین در بهینه‌سازی محصولات یا سیستم‌های حاوی لیپید، کنفرانس سال 2000 خود را که در تورنتو برگزار شد، به اصول اساسی تبلور لیپید اختصاص داد. 20 مقاله حاصل رفتار فاز و چندشکلی، سینتیک تبلور لیپید، ریزساختار و رئولوژی، و تبلور در امولسیون ها را مورد بحث قرار می دهند. آنها همچنین کاربردهایی را برای سیستم های لبنی، تولید شیرینی شکلاتی و بافت چربی ها در نظر می گیرند. حاشیه نویسی ج. Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com).


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Annotation The crystallization and solidification properties of lipids influence their functional properties in biological systems, foods, personal care products, pharmaceuticals, and oleo chemicals. To help its members and others optimize products or systems containing lipids, the American Oil Chemists Society devoted its 2000 conference, held in Toronto, to the fundamental principles of lipid crystallization. The resulting 20 papers discuss phase behavior and polymorphism, lipid crystallization kinetics, microstructure and rheology, and crystallization in emulsions. They also consider applications to dairy systems, manufacturing chocolate confection, and the texture of fats. Annotation c. Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com).





نظرات کاربران