ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Detecting Foreign Bodies in Food

دانلود کتاب تشخیص اجسام خارجی در غذا

Detecting Foreign Bodies in Food

مشخصات کتاب

Detecting Foreign Bodies in Food

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0849325463, 9781855737297 
ناشر:  
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 329 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Detecting Foreign Bodies in Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تشخیص اجسام خارجی در غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تشخیص اجسام خارجی در غذا

اجسام خارجی بزرگترین منبع شکایات مشتریان برای بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشان و مقامات اجرایی هستند. اجسام خارجی هر گونه جسم جامد نامطلوب در غذا هستند و از اقلام کاملاً غیر مرتبط با غذا، مانند قطعات شیشه یا فلز، تا موارد مرتبط با غذا، به عنوان مثال استخوان یا ساقه میوه، متغیر هستند. تشخیص اجسام خارجی در غذا راه‌های پیشگیری و مدیریت حوادث جسم خارجی را مورد بحث قرار می‌دهد و طیف وسیعی از روش‌ها و فن‌آوری‌های فعلی و نوظهور را برای تشخیص و کنترل بررسی می‌کند. بخش اول به مسائل مدیریتی می‌پردازد، با فصل‌هایی در مورد شناسایی منابع بالقوه اجسام خارجی، عملکرد خوب تولید (GMP)، نقش سیستم HACCP و بهترین نحوه مدیریت حوادث مربوط به اجسام خارجی. بخش دوم روش‌های تشخیص و حذف را با بحث در مورد تکنیک‌های موجود از جمله تشخیص فلز، آهن‌ربا، مرتب‌سازی نوری و روش‌های جداسازی فیزیکی بررسی می‌کند. فصول دیگر تحقیقاتی را در مورد فناوری‌های جدید بالقوه، از جمله رادار نافذ سطحی، بازتاب مایکروویو، تشدید مغناطیسی هسته‌ای و فراصوت ارائه می‌دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Foreign bodies are the biggest single source of customer complaints for many food manufacturers, retailers, and enforcement authorities. Foreign bodies are any undesirable solid objects in food and range from items entirely unconnected with the food, such as glass or metal fragments, to those related to the food, for example bones or fruit stalks. Detecting Foreign Bodies in Food discusses ways of preventing and managing foreign body incidents, and reviews the range of both current and emerging methods and technologies available for detection and control. Part I addresses management issues, with chapters on identifying potential sources of foreign bodies, good manufacturing practice (GMP), the role of the HACCP system, and how best to manage incidents involving foreign bodies. Part II examines methods for detection and removal, with a discussion of existing techniques including metal detection, magnets, optical sorting, and physical separation methods. Other chapters present research on potential new technologies, including surface penetrating radar, microwave reflectance, nuclear magnetic resonance, and ultrasound.



فهرست مطالب

Content: 
Related titles from Woodhead\'s food science, technology and nutrition list, Page ii
Front Matter, Page iii
Copyright, Page iv
Preface, Pages xi-xvi, Mike Edwards
Contributor contact details, Pages xvii-xxii
1 - Identifying potential sources of foreign bodies in the supply chain, Pages 3-13, R.A. Marsh, R.E. Angold
2 - GMP, HACCP and the prevention of foreign bodies, Pages 14-28, R.R. Gaze, A.J. Campbell
3 - Managing incidents involving foreign bodies, Pages 29-44, T Hines
4 - Metal detection, Pages 47-62, J.P. Craig
5 - Magnets, Pages 63-85, E Apoussidis, I Wells
6 - Optical sorting systems, Pages 86-118, S.C. Bee, M.J. Honeywood
7 - Applying optical systems, Pages 119-131, G Doménech-Asensi
8 - Microwave reflectance, Pages 132-153, R Benjamin
9 - Nuclear magnetic resonance imaging, Pages 154-171, B Hills
10 - Surface penetrating radar, Pages 172-192, U-K Barr, H Merkel
11 - Electrical impedance, Pages 193-203, R Dowdeswell
12 - Ultrasound, Pages 204-225, O.A. Basir, B Zhao, G.S. Mittal
13 - Using X-rays to detect foreign bodies, Pages 226-264, B.G. Batchelor, E.R. Davies, M Graves
14 - Separation systems, Pages 265-281, R O\'Connell
15 - Identifying foreign bodies, Pages 282-296, M Edwards
Index, Pages 297-306




نظرات کاربران