ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain

دانلود کتاب تأثیرات سودمند روغن ماهی بر مغز انسان

Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain

مشخصات کتاب

Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain

دسته بندی: فن آوری های نفت و گاز
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1441905421, 9781441905437 
ناشر: Springer-Verlag New York 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 409 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تأثیرات سودمند روغن ماهی بر مغز انسان: نوروشیمی، تغذیه بالینی، علوم اعصاب، نورولوژی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تأثیرات سودمند روغن ماهی بر مغز انسان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تأثیرات سودمند روغن ماهی بر مغز انسان



به طور فزاینده ای آشکار می شود که کمبود اسیدهای چرب n-3 در رژیم غذایی نه تنها با بیماری های قلبی عروقی مرتبط است، بلکه در سکته مغزی، صرع و سایر بیماری های عصبی و عصبی مانند بیماری آلزایمر، پارکینسون نقش دارد. بیماری و بیماری های پراکسیزومال. دکتر اخلاق ا. فاروقی در جدیدترین کتاب خود تحت عنوان اثرات مفید روغن ماهی بر مغز انسان وضعیت و اهمیت درمانی اسیدهای چرب n-3 (اجزای اصلی) را توضیح می دهد. روغن ماهی) و واسطه‌های آن‌ها در مغز نرمال و افراد مبتلا به بیماری‌های عصبی و عصبی روانی. فاروکی فواید اسیدهای چرب n-3 را در رژیم غذایی غربی ارائه می دهد که غنی شده با اسیدهای چرب n-6 (اجزای اصلی روغن نباتی) است و ممکن است باعث اختلالات عصبی فوق شود. این کتاب اطلاعات پیشرفته و جامعی را در مورد متابولیسم و ​​نقش اسیدهای چرب n-3 غشای عصبی در اختیار خوانندگان قرار می دهد. و متخصصان تغذیه این کتاب را برای درک اساس مولکولی اسیدهای چرب n-3 و واسطه‌های لیپیدی آن‌ها (رزولوین‌ها و نوروپروتکتین‌ها) در محافظت عصبی در آسیب‌های عصبی حاد (سکته مغزی، ضربه نخاعی و آسیب سر) و بیماری‌های عصبی مفید خواهند یافت.

درباره نویسنده:

Dr. Akhlaq A. Farouqui در زمینه فسفولیپازهای مغز A2، متابولیسم لیپید اتر فعال زیستی، متابولیسم اسیدهای چرب اشباع نشده، گلیسروفسفولیپید، اسفنگولیپید، و واسطه های لیپیدی مشتق از کلسترول، و واسطه های لیپیدی duced gluta پیشرو است. سمیت عصبی او تحریک فسفولیپاز انتخابی پلاسمالوژن A2 (PlsEtn-PLA2) و لیپازهای دی اسیل و مونوآسیل گلیسرول را در مغز بیماران مبتلا به بیماری آلزایمر کشف کرده است. تحریک PlsEtn-PLA2 باعث تولید کمبود پلاسمالوژن و افزایش سطح ایکوزانوئیدها می شود که ممکن است با از دست دادن سیناپس ها در مغز بیماران مبتلا به بیماری آلزایمر مرتبط باشد. دکتر فاروقی تحقیقات پیشرفته‌ای را در زمینه تولید و شناسایی واسطه‌های لیپیدی مشتق از گلیسروفسفولیپید، اسفنگولیپید و کلسترول در سمیت عصبی اسید کاینیک توسط لیپیدومیکس منتشر کرده است. او قبلاً چهار تک نگاری نوشته است: Glycerophospholipids in Brain: Phospholipase A2 in Neurological Disorders (2007); جنبه های نوروشیمیایی سمیت برانگیختگی (2008); متابولیسم و ​​عملکرد لیپیدهای اتر زیست فعال در مغز (2008); و موضوعات داغ در لیپیدولوژی غشای عصبی (2009). همه تک نگاری ها توسط Springer منتشر شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

It is becoming increasingly evident that the deficiency of n-3 fatty acids in diet is not only associated with cardiovascular diseases, but also involved in stroke, epilepsy and other neurological and neurodegenerative diseases, such as Alzheimer disease, Parkinson disease, and peroxisomal diseases. In his newest book, Beneficial Effects of Fish Oil on Human Brain, Dr. Akhlaq A. Farooqui expands on the status and therapeutic importance of n-3 fatty acids (major components of fish oil) and their mediators in normal brain and those with neurodegenerative and neuropsychiatric diseases. Farooqui presents the benefits of n-3 fatty acids on Western diet, which is enriched in n-6 fatty acids (major components of vegetable oil) and may promote the above neurological disorders. The book will present readers with cutting edge and comprehensive information on metabolism and roles of neural membrane n-3 fatty acids.

Neuroscientists, clinicians, neurologists, neuropathologists, opthamologists, dietitians, and nutritionists will find this book useful for understanding the molecular basis of n-3 fatty acids and their lipid mediators (resolvins and neuroprotectins) in neuroprotection in acute neural trauma (stroke, spinal cord trauma and head injury) and neurodegenerative diseases.

About the Author:

Dr. Akhlaq A. Farooqui is a leader in the field of brain phospholipases A2, bioactive ether lipid metabolism, polyunsaturated fatty acid metabolism, glycerophospholipid-, sphingolipid-, and cholesterol-derived lipid mediators, and glutamate-induced neurotoxicity. He has discovered the stimulation of plasmalogen-selective phospholipase A2 (PlsEtn-PLA2) and diacyl- and monoacylglycerol lipases in brains from patients with Alzheimer disease. Stimulation of PlsEtn-PLA2 produces plasmalogen deficiency and increases levels of eicosanoids that may be related to the loss of synapses in brains of patients with Alzheimer disease. Dr. Farooqui has published cutting edge research on the generation and identification of glycerophospholipid-, sphingolipid-, and cholesterol-derived lipid mediators in kainic acid neurotoxicity by lipidomics. He has previously authored four monographs: Glycerophospholipids in Brain: Phospholipase A2 in Neurological Disorders (2007); Neurochemical Aspects of Excitotoxicity (2008); Metabolism and Functions of Bioactive Ether Lipids in Brain (2008); and Hot Topics in Neural Membrane Lipidology (2009). All monographs are published by Springer.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxi
Fish Oil and Importance of Its Ingredients in Human Diet....Pages 1-45
Transport, Synthesis, and Incorporation of n –3 and n –6 Fatty Acids in Brain Glycerophospholipids....Pages 47-78
Release of n –3 and n –6 Fatty Acids from Glycerophospholipids in Brain....Pages 79-104
Oxidation of Arachidonic and Docosahexaenoic Acids and Neurochemical Effects of Their Metabolites on Brain....Pages 105-149
Roles of Docosahexaenoic and Eicosapentaenoic Acids in Brain....Pages 151-187
Status of Docosahexaenoic Acid Levels in Aging and Consequences of Docosahexaenoic Acid Deficiency in Normal Brain....Pages 189-216
Status and Potential Therapeutic Importance of n –3 Fatty Acids in Neurodegenerative Disease....Pages 217-260
Status and Potential Therapeutic Importance of n –3 Fatty Acids in Acute Metabolic Trauma and Neurotraumatic Disorders....Pages 261-292
Status and Potential Therapeutic Importance of n –3 Fatty Acids in Neuropsychiatric Disorders....Pages 293-332
Status and Potential Therapeutic Importance of n –3 Fatty Acids in Other Neural and Non-neural Diseases....Pages 333-365
Perspective and Directions for Future Development on the Effects of Fish Oil Constituents on Brain....Pages 367-384
Back Matter....Pages 385-396




نظرات کاربران