دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: David Kilcast and Fiona Angus
سری:
ISBN (شابک) : 9780849391453, 9781845693046
ناشر:
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 400
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Reducing salt in foods: Practical strategies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کاهش نمک در غذاها: راهکارهای عملی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مجموعه که توسط یک تیم برجسته از نویسندگان بین المللی نوشته شده است، موضوعات کلیدی مانند اثرات سلامتی مصرف بیش از حد نمک و تأثیر نمک بر کیفیت غذاها را پوشش می دهد. کتاب با مروری بر نمک و نقشی که ایفا می کند آغاز می شود، سپس به بررسی خطرات سلامتی و مسائل مربوط به مونوسدیم گلوتامات می پردازد. فصل های بعدی مصرف کنندگان، نمک و کیفیت غذا، نگرش مصرف کننده به مصرف نمک و سلامت، و نگرش مصرف کننده به محصولات غذایی کم نمک را پوشش می دهد. این کتاب با ارائه راهکارهای عملی برای کاهش و جایگزینی نمک در محصولات غذایی، عملکردهای تکنولوژیکی نمک در محصولات غذایی، مسدود کننده های تلخ و گیاهان جایگزین نمک را مورد بحث قرار می دهد.
Written by a distinguished team of international authors, this collection covers key themes such as the health effects of excessive salt intake and the influence of salt on the quality of foods. The book begins with an overview of salt and the role it plays, then moves on to cover health risks and issues relating to monosodium glutamate. Subsequent chapters cover consumers, salt, and food quality, consumer attitudes to salt intake and health, and consumer attitudes to low-salt food products. Offering practical strategies for reducing and replacing salt in food products, the book discusses the technological functions of salt in food products, bitter blockers and herbs to replace salt.