ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Biotransformations of Aromatic Compounds

دانلود کتاب کتاب راهنمای تغییرات زیستی ترکیبات معطر

Handbook of Biotransformations of Aromatic Compounds

مشخصات کتاب

Handbook of Biotransformations of Aromatic Compounds

دسته بندی: ریاضیات کاربردی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0415271762, 9780203641965 
ناشر:  
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 2126 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 25


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Biotransformations of Aromatic Compounds به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب راهنمای تغییرات زیستی ترکیبات معطر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب راهنمای تغییرات زیستی ترکیبات معطر

درک تغییر شکل‌های زیستی ترکیبات معطر و نحوه متابولیسم آنها در حیوانات، گیاهان و میکروب‌ها، برای کاربردها در طیف گسترده‌ای از صنایع، مانند طراحی و آزمایش دارو‌های طبیعی و مصنوعی، پالایش نفت، توسعه مواد شیمیایی کشاورزی، مهم است. زیست پالایی، و برای استفاده در ژنومیک عملکردی و بیگانه‌بیوتیک‌ها. هندبوک تبدیل‌های زیستی ترکیبات معطر، با ارائه کامل‌ترین منبع در نوع خود، 20000 ترکیب معطر را که از سال 1972 مورد تحقیق قرار گرفته‌اند، بررسی می‌کند و از تمام مجلات مهم و مرتبط جمع‌آوری شده است. نویسنده پوشش خود را بر روی تغییر شکل زیستی در حیوانات، گیاهان و میکروب‌ها متمرکز می‌کند، در حالی که در محدوده ترکیبات معطری باقی می‌ماند که حداقل یک حلقه C6 معطر دارند یا با آن ترکیب شده‌اند. بخش اول هر ترکیب را به ترتیب حروف الفبا همراه با مکانیسم های متابولیسم جلو و معکوس آن در ارگانیسم های خاص فهرست می کند. بخش دوم انواع مختلفی از واکنش‌های آلی شناسایی شده را مشخص می‌کند - از جمله تشکیل و تخریب، اکسیداسیون و کاهش، واکنش‌های جایگزینی و انتقال - و آنزیم‌های مرتبط با آن واکنش‌ها. نویسنده به منابع منتخب برای آنزیم‌هایی اشاره می‌کند که به خوبی مستند شده‌اند و در عین حال جزئیات را برای کسانی که ادبیات تحقیقاتی کمی دارند، تکمیل می‌کند. این کتاب همچنین حاوی یک سی دی رام قابل جستجو از آثار قبلی نویسنده است که ترکیبات معطری را که از سال 1900 تا 1972 تحقیق شده است را پوشش می‌دهد. این نویسنده با ارائه کامل‌ترین منبع در نوع خود، از دانش دست اول خود استفاده می‌کند تا حجم وسیعی از اطلاعات را سازماندهی کند. یک کتابچه راهنمای کاربر پسند و ضروری برای متخصصان، سیاست گذاران و محققان به طور یکسان.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Understanding the biotransformations of aromatic compounds and how they metabolize in animals, plants, and microbes, is central to the applications in a wide range of industries, such as the design and testing of natural and synthetic pharmaceuticals, oil refining, the development of agrochemicals, bioremediation, and for use in functional genomics and xenobiotics. Presenting the most complete resource of its kind, the Handbook of Biotransformations of Aromatic Compounds examines 20,000 aromatic compounds researched since 1972, and assembled from all the major, relevant journals. The author focuses his coverage on the biotransformation in animals, plants, and microbes while remaining within the scope of aromatic compounds that contain, or are fused with, at least one aromatic C6 ring. Part One lists each compound alphabetically along with the forward and reverse mechanisms of its metabolism in specific organisms. Part Two characterizes the different types of organic reactions that have been identified - including formation and degradation, oxidations and reductions, substitution, and transfer reactions - and the enzymes associated with those reactions. The author cites selected references for enzymes that are well documented while filling in the details for those with little research literature. This book also contains a searchable CD-ROM of the author's previous work covering aromatic compounds researched from 1900 through 1972.Presenting the most complete resource of its kind, this well-established author draws on his firsthand knowledge to organize a large body of information into a user-friendly and indispensable handbook for professionals, policymakers, and researchers alike.





نظرات کاربران