ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Breaded Fried Foods

دانلود کتاب غذاهای سرخ شده نان

Breaded Fried Foods

مشخصات کتاب

Breaded Fried Foods

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0849314615, 9780849314612 
ناشر:  
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 196 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Breaded Fried Foods به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای سرخ شده نان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای سرخ شده نان

علیرغم تبلیغات در مورد رژیم های غذایی سالم و کم کربوهیدرات/کم چربی، تولید غذاهای سرخ شده پرچرب همچنان به عنوان یک عملیات فرآوری اصلی در سراسر جهان است و سالانه میلیاردها دلار درآمد دارد. غذاهای سرخ شده با نان مخصوصاً به دلیل ترد بیرونی و فضای داخلی آبدار خود در بین مصرف کنندگان محبوب هستند. برخلاف بسیاری از کتاب‌هایی که صرفاً بر روی فرآیند سرخ کردنی‌های پرچرب و غذاهای سرخ‌شده به طور کلی متمرکز شده‌اند، غذاهای سرخ‌شده با نان یکی از اولین مراجعی است که مروری منسجم و مختصر از مسائلی را ارائه می‌کند که مختص غذاهای سرخ‌شده نان‌شده یا پخته شده است. . این منبع جامع با نویسندگان شناخته شده بین المللی، از جمله متخصص مشهور دکتر مانجیت اس چینان، به پیشرفت های پیشگامانه در کاهش جذب چربی در غذاهای سرخ شده، بهترین شیوه ها برای افزایش کیفیت غذاهای سرخ شده نان، تکنیک هایی برای بهبود تردی محصول و تاثیر نان و خمیر بر کیفیت روغن سرخ کردنی این کتاب همچنین روش‌های سرخ‌کردن صنعتی جدید، اقدامات پیشگیرانه برای کاهش ضایعات روغن و روش‌های قبل و بعد از سرخ کردن برای محدود کردن جذب روغن را مورد بحث قرار می‌دهد. غذاهای سرخ شده با چربی عمیق در کشورهای سراسر جهان با جذابیت مصرف کننده قوی هستند. پر از نمودارهای متعدد و تصاویر عکاسی، غذاهای سرخ شده نان شده، جدیدترین تحقیقات صنعت و پیشرفت های فناوری در این صنعت همیشه در حال رشد را در بر می گیرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Despite the hype about healthy, low-carb/low-fat diets, the production of deep-fat fried foods continues to be a major processing operation around the world, generating billions of dollars each year. Due to their uniquely crispy exterior and juicy interior, breaded fried foods, in particular, are popular among consumers. Unlike many books that have focused solely on the process of deep-fat frying and fried foods in general, Breaded Fried Foods is one of the first references to provide a coherent and concise overview of issues that are specific to breaded, or battered, fried foods. With internationally recognized authors, including renowned expert Dr. Manjeet S. Chinnan, this comprehensive resource addresses groundbreaking advances in the reduction of fat uptake in fried foods, best practices for enhancing the quality of breaded fried foods, techniques for improving product crispness, and the impact of breading and batters on the quality of frying oil. The book also discusses new industry frying methods, preventive measures to reduce oil waste, and pre- and post-frying procedures to limit oil uptake. Deep-fat fried foods are universal with strong consumer appeal in countries worldwide. Filled with numerous graphs and photographic illustrations, Breaded Fried Foods encapsulates the most current industry research and technological advances in this ever-growing industry.





نظرات کاربران