ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Safety and Quality Issues in Fish Processing

دانلود کتاب مسائل ایمنی و کیفیت در فرآوری ماهی

Safety and Quality Issues in Fish Processing

مشخصات کتاب

Safety and Quality Issues in Fish Processing

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780849315404, 9781855735521 
ناشر:  
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 528 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Safety and Quality Issues in Fish Processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مسائل ایمنی و کیفیت در فرآوری ماهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مسائل ایمنی و کیفیت در فرآوری ماهی

این کتاب مهم جدید که توسط یک مرجع برجسته در زمینه مسائل کیفیت و با یک تیم بین المللی متشکل از مشارکت کنندگان برجسته ویرایش شده است، خلاصه ای از تحقیقات جدید مهم در مورد بهبود کیفیت در فرآوری ماهی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Edited by a leading authority on quality issues, and with a distinguished international team of contributors, this major new book summarizes important new research on improving quality in fish processing.





نظرات کاربران