دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: H. Allan Bremner
سری:
ISBN (شابک) : 9780849315404, 9781855735521
ناشر:
سال نشر: 2002
تعداد صفحات: 528
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Safety and Quality Issues in Fish Processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مسائل ایمنی و کیفیت در فرآوری ماهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب مهم جدید که توسط یک مرجع برجسته در زمینه مسائل کیفیت و با یک تیم بین المللی متشکل از مشارکت کنندگان برجسته ویرایش شده است، خلاصه ای از تحقیقات جدید مهم در مورد بهبود کیفیت در فرآوری ماهی است.
Edited by a leading authority on quality issues, and with a distinguished international team of contributors, this major new book summarizes important new research on improving quality in fish processing.