ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Sixty-seventh Report of the Joint Fao Who Expert Committee on Food Additives (Who Technical Report)

دانلود کتاب ارزیابی برخی از افزودنی‌ها و آلاینده‌های غذایی: شصت و هفتمین گزارش کمیته مشترک خبره فائو Who در مورد افزودنی‌های غذایی (گزارش فنی Who)

Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Sixty-seventh Report of the Joint Fao Who Expert Committee on Food Additives (Who Technical Report)

مشخصات کتاب

Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Sixty-seventh Report of the Joint Fao Who Expert Committee on Food Additives (Who Technical Report)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9241209402, 9789240683198 
ناشر:  
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 104 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Evaluation of Certain Food Additives and Contaminants: Sixty-seventh Report of the Joint Fao Who Expert Committee on Food Additives (Who Technical Report) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ارزیابی برخی از افزودنی‌ها و آلاینده‌های غذایی: شصت و هفتمین گزارش کمیته مشترک خبره فائو Who در مورد افزودنی‌های غذایی (گزارش فنی Who) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ارزیابی برخی از افزودنی‌ها و آلاینده‌های غذایی: شصت و هفتمین گزارش کمیته مشترک خبره فائو Who در مورد افزودنی‌های غذایی (گزارش فنی Who)

این نشریه بحث‌های شصت و هفتمین جلسه کمیته را بیان می‌کند، از جمله 1) اصول حاکم بر ارزیابی سم‌شناسی و ارزیابی مصرف افزودنی‌های غذایی (به ویژه، عوامل طعم‌دهنده) و آلاینده‌ها. ۲) ارزیابی داده‌های فنی، سم‌شناسی و دریافتی برای برخی از افزودنی‌های غذایی (عصاره آناتو، ناتامایسین، پروپیل پارابن، لیکوپن مصنوعی و لیکوپن از Blakeslea trispora، و عصاره quillaia نوع 2) و آلاینده‌های غذایی (آلومینیوم، 3-chloro-1،2) -پروپاندیول، 1،3-دی کلرو-2-پروپانول و متیل جیوه). و iii) مشخصات تجدید نظر شده برای افزودنی های غذایی زیر: صمغ لوبیا خرنوب، صمغ گوار، دی اکسید تیتانیوم و زآگزانتین.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This publication sets out the discussions of the Committee's 67th meeting, including i) the principles governing the toxicological evaluation and assessments of intake of food additives (in particular, flavouring agents) and contaminants; ii) evaluations of technical, toxicological and intake data for certain food additives (annatto extracts, natamycin, propyl paraben, synthetic lycopene and lycopene from Blakeslea trispora, and quillaia extract type 2) and food contaminants (aluminium, 3-chloro-1,2-propanediol, 1,3-dichloro-2-propanol and methylmercury); and iii) revised specifications for the following food additives: carob bean gum, guar gum, titanium dioxide and zeaxanthin.





نظرات کاربران