دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: بوم شناسی ویرایش: نویسندگان: Robert Pool سری: ISBN (شابک) : 0309073359, 9780309513425 ناشر: سال نشر: 2002 تعداد صفحات: 60 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 261 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Ecological Monitoring of Genetically Modified Crops: A Workshop Summary به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پایش اکولوژیکی محصولات اصلاح شده ژنتیکی: خلاصه کارگاهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
طرفداران بیوتکنولوژی کشاورزی بر این باورند که محصولات اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته) دارای پتانسیل ایجاد مزایای زیست محیطی بزرگ، مانند کاهش آفت کش ها و استفاده از زمین، و همچنین مزایای کشاورزی هستند. با این حال، با توجه به ظهور سریع محصولات تراریخته تجاری و افزایش احتمالی استفاده از آنها، بسیاری از گروه ها نگرانی هایی را در مورد اثرات ناخواسته و نامطلوب زیست محیطی احتمالی این محصولات مطرح کرده اند. برخی از نگرانی های اکولوژیکی افزایش مقاومت در برابر آفات، گرده افشانی متقابل با خویشاوندان وحشی، و کاهش حشرات یا پرندگان مفید است. پایش بومشناختی محصولات اصلاحشده ژنتیکی آخرین روشها و فناوریهای پایش را در نظر میگیرد و میپرسد-چالشهای مرتبط با نظارت بر اثرات اکولوژیکی محصولات تراریخته چیست؟ آیا پایش اکولوژیکی مداوم محصولات تراریخته یک فعالیت مفید و آموزنده است؟ اگر چنین است، چگونه باید نظارت دقیق علمی در انواع محیطهای زیستمحیطی که محصولات تراریخته در آن رشد میکنند، انجام شود؟
Proponents of agricultural biotechnology believe that genetically modified (GM) crops have the potential to provide great ecological benefits, such as reduced pesticide and land use, as well as agricultural benefits. However, given the rapid emergence of commercial GM crops and the likely increase in their use, many groups have raised concerns about the potential unintended, adverse ecological effects of these crops. Some ecological concerns are enhanced development of pest resistance, crosspollination with wild relatives, and reductions in beneficial insects or birds. Ecological Monitoring of Genetically Modified Crops considers the latest in monitoring methods and technologies and to asks-What are the challenges associated with monitoring for ecological effects of GM crops? Is ongoing ecological monitoring of GM crops a useful and informative activity? If so, how should scientifically rigorous monitoring be carried out in the variety of ecological settings in which GM crops are grown?