ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Global safety of fresh produce: A handbook of best-practice examples, innovative commercial solutions and case studies

دانلود کتاب ایمنی جهانی محصولات تازه: یک کتابچه راهنمای بهترین مثالها، راه حل های نوآورانه تجاری و مطالعات موردی

Global safety of fresh produce: A handbook of best-practice examples, innovative commercial solutions and case studies

مشخصات کتاب

Global safety of fresh produce: A handbook of best-practice examples, innovative commercial solutions and case studies

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition 260 
ISBN (شابک) : 9781782420187, 9781845691844 
ناشر: Woodhead Publishing 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 462 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Global safety of fresh produce: A handbook of best-practice examples, innovative commercial solutions and case studies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ایمنی جهانی محصولات تازه: یک کتابچه راهنمای بهترین مثالها، راه حل های نوآورانه تجاری و مطالعات موردی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ایمنی جهانی محصولات تازه: یک کتابچه راهنمای بهترین مثالها، راه حل های نوآورانه تجاری و مطالعات موردی

شیوع اخیر مسمومیت غذایی مانند مورد اروپایی E. coli در جوانه ها در سال 2011 به این معنی است که ایمنی محصولات تازه در خط مقدم تحقیقات مواد غذایی قرار دارد. ایمنی جهانی محصولات تازه یک نمای کلی دقیق و جامع از بهترین روش برای ایمنی محصولات در سراسر زنجیره غذایی و پوشش منحصر به فرد فناوری های تجاری برای ایمنی محصولات تازه ارائه می دهد. بخش اول تولید و تنظیم محصولات تازه در سطح کشاورزی را پوشش می دهد، در حالی که بخش دوم به بررسی مسائل ایمنی و زیست محیطی پیرامون فرآوری محصولات تازه می پردازد. بخش سوم بر راه حل های تجاری فعلی و در حال ظهور برای ایمنی محصولات تازه تمرکز دارد و بخش چهارم روش های آزمایش آزمایشگاهی و قوانین مرتبط را پوشش می دهد. بخش آخر کتاب مجموعه ای از مطالعات موردی نقض ایمنی محصولات تازه را پوشش می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Recent food poisoning outbreaks such as the European case of E. coli in sprouts in 2011 have meant that fresh produce safety is very much to the forefront of food research. Global safety of fresh produce provides a detailed and comprehensive overview of best practice for produce safety throughout the food chain and unique coverage of commercial technologies for fresh produce safety. Part one covers the production and regulation of fresh produce on the agricultural level, while part two moves on to look at safety and environmental issues surrounding fresh produce processing. Part three focuses on current and emerging commercial solutions for fresh produce safety and part four covers methods of laboratory testing and related legislation. The final section of the book covers a series of case studies of fresh produce safety breaches.



فهرست مطالب

Part 1 Farm level production and regulation of fresh produce: Best practice in large-scale production of fresh produce; Niche farm fresh products; Guidelines and protocols for safe practice in fresh produce production: FDA legislation; Issues surrounding the European fresh produce trade: A global perspective; Zoonotic transfer of pathogens from animals to farm products. Part 2 Environmental issues impacting the potential safety of fresh produce: Post-harvest washing as a critical control point in fresh produce processing: Alternative sanitizers and wash technologies; Preventing cross-contamination during produce wash operations; Organic environmental chemical contaminants in fresh produce and fruits; Water: waste, recycling and irrigation in fresh produce processing; Maintaining sustainable and environmentally-friendly fresh produce production in the context of climate change; Reducing waste in fresh produce processing and households through use of waste as animal feed; Risk assessment of microbial and chemical contamination in fresh produce. Part 3 Commercial solutions for fresh produce safety: Modified atmosphere packaging for fresh produce; Biocontrol of Listeria monocytogenes on fresh produce; Commercial and novel solutions for fresh produce safety; Ionizing irradiation for phytosanitary applications and fresh produce safety; Edible coatings for fresh and minimally processed fruits and vegetables. Part 4 Laboratory testing for fresh produce safety: Pathogen testing in fresh produce: Earthbound Farm; Capacity building of legislative fresh produce testing in China; Bottlenecks and limitations in testing for pathogens in fresh produce; New developments in safety testing of soft fruits; Cases of public emetic events due to foodborne viruses and potential issues for fresh produce. Part 5 Case studies in real life situations: Sprout outbreaks and development of preventive controls; Leafy greens: The case study and real-life lessons from an STEC Ooutbreak in romaine lettuce; The case of the European E coli outbreak from sprouts; Case study on the safety and sustainability of fresh bottled coconut water; Control of fresh produce safety in Denmark; Mushroom production in China: the illegal use of fluorescent whitening agents (FWAs) and related outbreaks; The case of lemons in caves: A sustainable storage system for Turkish lemons.




نظرات کاربران