دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: ریاضیات کاربردی ویرایش: 2 نویسندگان: Erika Kress-Rogers. Christopher J. B. Brimelow سری: ISBN (شابک) : 9780849312236, 1855735601 ناشر: سال نشر: 2001 تعداد صفحات: 869 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Instrumentation & Sensors for the Food Industry, Second Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی، ویرایش دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اولین نسخه ابزار دقیق و حسگرها برای صنایع غذایی با ارائه یک راهنمای معتبر و عملی برای طیف ابزار دقیق و حسگرهای موجود برای متخصصان فناوری مواد غذایی، به سرعت خود را به عنوان کار استاندارد در زمینه خود معرفی کرد. این نسخه جدید به طور جامع اصلاح شده است تا شامل پیشرفت ها و تکنیک های جدید، از جمله توسعه حسگرهای آنلاین برای تجزیه و تحلیل و کنترل فوری تولید باشد. این به یک قالب بزرگتر گسترش یافته است و اکنون به پنج بخش سازماندهی شده است، از جمله یک ضمیمه اساسی با واژه نامه اصطلاحات حسگرها و جداول جانبی.
Providing an authoritative and practical guide to the range of instrumentation and sensors available to the food technology professional, the first edition of Instrumentation and Sensors for the Food Industry quickly established itself as the standard work in its field. This new edition has been comprehensively revised to include new developments and techniques, including the development of on-line sensors for immediate analysis and control of production. It has been expanded to a larger format and is now organized into five parts, including a substantial appendix with a glossary of sensors terminology and ancillary tables.
Preliminaries......Page 1
Contents......Page 5
Preface......Page 11
1 Instrumentation for food quality assurance......Page 31
2 Instrumental measurements and sensory parameters......Page 61
3 Principles of colour measurement for food......Page 93
4 Colour measurement of foods by colour reflectance......Page 115
5 Sorting by colour in the food industry......Page 147
6 Food compositional analysis using near infra red absorption technology......Page 167
7 Practical aspects of infra red remote thermometry......Page 217
8 In line and off line FTIR measurements......Page 243
9 Microwave measurements of product variables......Page 263
10 Pressure and temperature measurement in food process control......Page 310
11 Level and flow measurement in food process control......Page 333
12 Ultrasonic instrumentation in the food industry......Page 356
13 Ultrasound propagation in foods and ambient gases principles and applications......Page 385
14 In line and on line rheology measurement......Page 433
15 Rheological measurements of foods......Page 455
16 Water activity and its measurement in food......Page 483
17 Conductance impedance techniques for microbial assay......Page 514
18 Modern methods of texture measurement......Page 548
19 Sensors for food flavour and freshness electronic noses tongues and testers......Page 583
20 Chemosensors biosensors immunosensors and DNA probes the base devices......Page 653
21 Biosensors for process monitoring and quality assurance in the food industry......Page 744
22 Commercial devices based on biosensors......Page 770
23 New biosensors......Page 790
Appendix A Glossary terms in instrumentation and sensors technology......Page 809
Appendix B Ancillary tables......Page 830
Index......Page 847