ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Safety Control in the Poultry Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

دانلود کتاب کنترل ایمنی مواد غذایی در صنعت طیور (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی)

Food Safety Control in the Poultry Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

مشخصات کتاب

Food Safety Control in the Poultry Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

دسته بندی: ریاضیات کاربردی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1855739542, 9781845690236 
ناشر:  
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 580 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Safety Control in the Poultry Industry (Woodhead Publishing in Food Science and Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کنترل ایمنی مواد غذایی در صنعت طیور (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کنترل ایمنی مواد غذایی در صنعت طیور (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی)

ایمنی گوشت مرغ و تخم مرغ همچنان یکی از نگرانی های عمده مصرف کنندگان است. در نتیجه، تحقیقات زیادی در زمینه شناسایی و کنترل خطرات در تمام مراحل زنجیره تامین انجام شده است. کنترل ایمنی مواد غذایی در صنعت طیور این تحقیق و پیامدهای آن را برای همه کسانی که در تامین و بازاریابی محصولات طیور دخیل هستند خلاصه می کند. کتاب با تجزیه و تحلیل خطرات اصلی بر گوشت و تخم مرغ، چه بیولوژیکی و چه شیمیایی آغاز می شود. سپس روش‌های کنترل این خطرات را در مراحل مختلف، از مزرعه تا عملیات کشتار و پردازش لاشه تا جابجایی مصرف‌کننده محصولات طیور مورد بحث قرار می‌دهد. فصل‌های بیشتر، تکنیک‌های ایجاد شده و در حال ظهور را برای ضدعفونی کردن تخم‌ها یا لاشه‌های فرآوری‌شده، از روش‌های فیزیکی گرفته تا استفاده از باکتریوفاژ و باکتریوسین‌ها، مرور می‌کنند. کنترل ایمنی غذا در صنعت طیور با ویراستار برجسته و تیم بین المللی مشارکت کنندگان، مرجع استانداردی برای دانشگاهیان و شرکت های مواد غذایی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The safety of poultry meat and eggs continues to be a major concern for consumers. As a result, there has been a wealth of research on identifying and controlling hazards at all stages in the supply chain. Food safety control in the poultry industry summarises this research and its implications for all those involved in supplying and marketing poultry products. The book begins by analysing the main hazards affecting poultry meat and eggs, both biological and chemical. It then discusses methods for controlling these hazards at different stages, from the farm through slaughter and carcass processing operations to consumer handling of poultry products. Further chapters review established and emerging techniques for decontaminating eggs or processed carcasses, from physical methods to the use of bacteriophage and bacteriocins. With its distinguished editor and international team of contributors, Food safety control in the poultry industry is a standard reference for both academics and food companies.





نظرات کاربران