دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Wray, C., Wray, A. (Eds.) سری: ISBN (شابک) : 0851992617, 9781845939021 ناشر: CABI سال نشر: 2000 تعداد صفحات: 564 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سالمونلا در حیوانات اهلی: LL821 - پاتوژن های پریون، ویروسی، باکتریایی و قارچی حیوانات، (مارس جدید 2000) ZZ390 - میکروبیولوژی (عمومی) LL120 - حیوانات تولید کننده گوشت LL070 - حیوانات خانگی و حیوانات همراه
در صورت تبدیل فایل کتاب Salmonella in domestic animals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سالمونلا در حیوانات اهلی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب توسط محققان برجسته سالمونلا از اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا نوشته شده است. این یک بررسی به روز از کار بر روی تمام جنبه های سالمونلا در مزرعه و حیوانات همراه، از جمله ویژگی ها و بیولوژی، حدت، اثرات بر میزبان، مقاومت ضد باکتریایی، اپیدمیولوژی، پیشگیری از بیماری و روش های آزمایشگاهی ارائه می دهد. این کتاب یک مرجع ضروری برای تحقیقات در علوم دامی، دامپزشکی و میکروبیولوژی و کسانی است که در بخش بهداشت عمومی کار می کنند. موجود در چاپ
This book is written by leading researchers of Salmonella from Europe, North America and Australia. It provides an up-to-date review of work on all aspects of Salmonella in farm and companion animals, including characteristics and biology, virulence, effects on the host, antibacterial resistance, epidemiology, disease prevention and laboratory methods. This book is an essential reference for researches in animal science, veterinary medicine and microbiology and those working in the public health sector. Available In Print
Chapter: 1 (Page no: 1) Taxonomy of the genus Salmonella. Author(s): Grimont, P. A. D. Grimont, F. Bouvet, P. Chapter: 2 (Page no: 19) Structure, function and synthesis of surface polysaccharides in Salmonella. Author(s): Rycroft, A. N. Chapter: 3 (Page no: 35) Fimbriae of Salmonella. Author(s): Thorns, C. J. Woodward, M. J. Chapter: 4 (Page no: 57) Virulence mechanisms of Salmonella and their genetic basis. Author(s): Bäumler, A. J. Tsolis, R. M. Heffron, F. Chapter: 5 (Page no: 73) Host susceptibility, resistance and immunity to Salmonella in animals. Author(s): Holt, P. S. Chapter: 6 (Page no: 89) Antibiotic resistance in Salmonella. Author(s): Helmuth, R. Chapter: 7 (Page no: 107) Salmonella infections in the domestic fowl. Author(s): Poppe, C. Chapter: 8 (Page no: 133) Salmonella infections in turkeys. Author(s): Hafez, H. M. Jodas, S. Chapter: 9 (Page no: 157) Salmonella infection in ducks. Author(s): Henry, R. R. Chapter: 10 (Page no: 169) Salmonella infections in cattle. Author(s): Wray, C. Davies, R. H. Chapter: 11 (Page no: 191) Salmonella infections in pigs. Author(s): Fedorka-Cray, P. J. Gray, J. T. Wray, C. Chapter: 12 (Page no: 209) Salmonella infections in sheep. Author(s): Wray, C. Linklater, K. A. Chapter: 13 (Page no: 219) Salmonella in horses. Author(s): House, J. K. Smith, B. P. Chapter: 14 (Page no: 231) Salmonella infections in dogs and cats. Author(s): Carter, M. E. Quinn, P. J. Chapter: 15 (Page no: 245) Public-health aspects of Salmonella infection. Author(s): Humphrey, T. Chapter: 16 (Page no: 265) Environmental aspects of Salmonella. Author(s): Murray, C. J. Chapter: 17 (Page no: 285) Salmonella in animal feed. Author(s): Davies, R. H. Hinton, M. H. Chapter: 18 (Page no: 301) Competitive exclusion. Author(s): Schneitz, C. Mead, G. Chapter: 19 (Page no: 323) Vaccination against Salmonella infections in food animals: rationale, theoretical basis and practical application. Author(s): Barrow, P. A. Wallis, T. S. Chapter: 20 (Page no: 341) Epidemiology and salmonellosis. Author(s): Hollinger, K. Chapter: 21 (Page no: 355) Methods for the cultural isolation of Salmonella. Author(s): Waltman, W. D. Chapter: 22 (Page no: 373) Methods for the rapid detection of Salmonella. Author(s): Zee, H. van der Huis in't Veld, J. H. J. Chapter: 23 (Page no: 393) Laboratory aspects of Salmonella. Author(s): Jones, Y. E. McLaren, I. M. Wray, C. Chapter: 24 (Page no: 407) Serological diagnosis of Salmonella by ELISA and other tests. Author(s): Barrow, P. A. Chapter: 25 (Page no: 429) Molecular typing of Salmonella. Author(s): Olsen, J. E.