ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Fats of Life: Essential Fatty Acids in Health and Disease

دانلود کتاب چربی های زندگی: اسیدهای چرب ضروری در سلامت و بیماری

The Fats of Life: Essential Fatty Acids in Health and Disease

مشخصات کتاب

The Fats of Life: Essential Fatty Acids in Health and Disease

دسته بندی: بیماریها
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 081354677X, 9780813546773 
ناشر:  
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 297 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب The Fats of Life: Essential Fatty Acids in Health and Disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چربی های زندگی: اسیدهای چرب ضروری در سلامت و بیماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چربی های زندگی: اسیدهای چرب ضروری در سلامت و بیماری

امگا 3، چربی های ترانس، اسیدهای چرب اشباع نشده چندگانه، اسید لینولئیک حقایق تحقیقاتی در مورد اسیدهای چرب و ارتباط آنها با بیماری های قلبی و تصلب شرایین، چاقی، سرطان و اختلالات عصبی فراوان است. نام های شیمیایی روی هر برچسب تغذیه ای ظاهر می شود. اما، معنای این اصطلاحات در سلامت و بیماری چیست؟ چربی های زندگی اهمیت اسیدهای چرب ضروری را با تمرکز بر تمایز بین انواع اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 مشخص می کند. ویژگی‌های شیمیایی و بیوشیمیایی این اسیدهای چرب و متابولیسم آنها به طیف گسترده‌ای از پیام‌رسان‌های فعال زیستی قوی در زمینه اثرات بالقوه آنها بر سلامت عمومی و تأثیر بر بیماری‌های مختلف و اختلالات عصبی توصیف شده‌اند. گلن دی. لارنس به طور مفصل به ظرفیت اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه برای تأثیرگذاری بر آسم، تصلب شرایین، بیماری قلبی، التهاب، سرطان و ایمنی می‌پردازد. لارنس روشن می‌کند که درک ما از اثرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی چربی‌های رژیم غذایی در نتیجه تحقیقات دقیق بسیار پیشرفت کرده است، اما او همچنین تأکید می‌کند که این دانش به راحتی به توصیه‌های غذایی صحیح تبدیل نشده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Omega-3s, trans-fats, polyunsaturated fatty acids, linoleic acid?research facts about fatty acids and their relationship to heart disease and atherosclerosis, obesity, cancer, and neurological disorders abound. Chemical names appear on every nutrition label. But, just what do these terms mean in health and disease?The Fats of Life delineates the importance of essential fatty acids, with a focus on distinctions between omega-3 and omega-6 fatty acid variants. The chemical and biochemical characteristics of these fatty acids and their metabolism to a vast array of potent bioactive messengers are described in the context of their potential effects on general health and impact on various diseases and neurological disorders. Glen D. Lawrence addresses in detail the capacity for polyunsaturated fatty acids to influence asthma, atherosclerosis, heart disease, inflammation, cancer, and immunity. Lawrence makes clear that our understanding of the biochemical and physiological effects of dietary fats has advanced tremendously as a result of careful research, but he also stresses that this knowledge has not easily translated into sound dietary recommendations.





نظرات کاربران