ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

دانلود کتاب فرآوری میوه و سبزیجات: بهبود کیفیت (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی)

Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

مشخصات کتاب

Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

دسته بندی: علمی-مردمی
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780849315411, 1855735482 
ناشر:  
سال نشر: 2002 
تعداد صفحات: 404 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Woodhead Publishing in Food Science and Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فرآوری میوه و سبزیجات: بهبود کیفیت (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فرآوری میوه و سبزیجات: بهبود کیفیت (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی)

Fruit and Vegetable Processing با ویراستار برجسته و تیم بین‌المللی مشارکت‌کنندگان خود، مروری معتبر از تحقیقات کلیدی در مورد اندازه‌گیری و بهبود کیفیت میوه‌ها و سبزیجات تازه و فرآوری شده ارائه می‌کند. این کتاب در مورد اندازه گیری کیفیت و حفظ ایمنی و کیفیت فرآوری میوه و سبزیجات بحث می کند. این شامل حمل و نقل پس از برداشت، حداقل پردازش، تکنیک های بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده جدید و استفاده از پوشش های خوراکی است. علاوه بر این، این کتاب در مورد فن آوری های جدید مانند پردازش فشار بالا و استفاده از فناوری خلاء بحث می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

With its distinguished editor and international team of contributors, Fruit and Vegetable Processing provides an authoritative review of key research on measuring and improving the quality of both fresh and processed fruits and vegetables. The book discusses measuring quality and maintaining the safety and quality of processing fruit and vegetables. It covers postharvest handling, minimal processing, new modified atmosphere packaging techniques, and the use of edible coatings. In addition, the book discusses new technologies such as high pressure processing and the use of vacuum technology.





نظرات کاربران