دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: علمی-مردمی ویرایش: 1 نویسندگان: Wim Jongen سری: ISBN (شابک) : 9780849315411, 1855735482 ناشر: سال نشر: 2002 تعداد صفحات: 404 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Fruit and Vegetable Processing: Improving Quality (Woodhead Publishing in Food Science and Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فرآوری میوه و سبزیجات: بهبود کیفیت (نشر وودهد در علوم و صنایع غذایی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Fruit and Vegetable Processing با ویراستار برجسته و تیم بینالمللی مشارکتکنندگان خود، مروری معتبر از تحقیقات کلیدی در مورد اندازهگیری و بهبود کیفیت میوهها و سبزیجات تازه و فرآوری شده ارائه میکند. این کتاب در مورد اندازه گیری کیفیت و حفظ ایمنی و کیفیت فرآوری میوه و سبزیجات بحث می کند. این شامل حمل و نقل پس از برداشت، حداقل پردازش، تکنیک های بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده جدید و استفاده از پوشش های خوراکی است. علاوه بر این، این کتاب در مورد فن آوری های جدید مانند پردازش فشار بالا و استفاده از فناوری خلاء بحث می کند.
With its distinguished editor and international team of contributors, Fruit and Vegetable Processing provides an authoritative review of key research on measuring and improving the quality of both fresh and processed fruits and vegetables. The book discusses measuring quality and maintaining the safety and quality of processing fruit and vegetables. It covers postharvest handling, minimal processing, new modified atmosphere packaging techniques, and the use of edible coatings. In addition, the book discusses new technologies such as high pressure processing and the use of vacuum technology.